Wilt u lid worden van de Ouderenpartij-AOV-Purmerend?

Met uw bijdrage steunt u een sterke politieke partij die opkomt voor de belangen van de ouderen in Purmerend. De jongeren van nu zijn de ouderen van later en het is ook in hun belang als zij lid willen worden van onze partij.

U kunt zich bij ons aanmelden voor een lidmaatschap: door een aanmeldingsformulier aan te vragen door middel van het contactformulier die u kunt vinden onder de knop 'Contact'; d.m.v. een brief aan het secretariaat; per mail of telefonisch bij een fractie-bestuurslid waarvan u de gegevens kunt vinden onder de knop 'Fractie/Bestuur'.

Het lidmaatschap loopt van 1 juni tot en met 31 mei. van de penningmeester ontvangt u een welkomstbrief met lidnummer en een acceptgiro voor betaling van het lidmaatschap. Deze bedraagt per persoon € 12.00 per jaar en voor twee gezinsleden samen € 15.00 per jaar. Vanaf het moment dat u lid bent geworden, wordt € 1,00 per maand en voor twee gezinsleden € 1,25 per maand berekend tot 1 juni van het volgende jaar. Van onze secretaris ontvangt u dan het huishoudelijk reglement en de statuten.

 

 

Secretariaat: Boekbinderstraat 10, 1445 JT, Purmerend,

Gsm: 06 504 33 471

E-mail: ouderenpartijaovpurmerend@hotmail.com