20 maart 2023
spot_img

Nieuws

Gaswinning Beemster

Wanneer dit stukje verschijnt, is de rook van de provinciale en waterschap verkiezingen ongetwijfeld al weer opgetrokken. De uitkomst hiervan zal voor een ieder van belang zijn.
Moeder aarde is niet blij hoe wij met haar omgaan, zij laat dit dan ook duidelijk blijken. Denk aan de klimaat veranderingen waar o.a. de overstromingen het gevolg van zijn.
Lees verder....

Wijkcentrum Prinses Marijke

Wijkcentrum Prinses Marijke,
Voor veel inwoners in Purmerend is Wijkcentrum Prinses Marijke in de Violenstraat 6 (Bloemenbuurt) een begrip. Zeker bij de vele 55-plussers in onze gemeente die daar wekelijks over de vloer komen.
Het staat er bol van activiteiten en je kunt er gezellig met elkaar kletsen met een kopje koffie of thee. Daarnaast heeft ook het Purmerender Stadstoneel hier haar thuisbasis. 

Lees verder....

Gast in de raad

Wat is dat? De gemeente biedt inwoners de gelegenheid om als gast een raadsvergadering bij te wonen, waarbij er informatie wordt gedeeld en vragen worden beantwoord door raads- en commissieleden.

Bestemmingsplan Tankstation en autoherstelgarage

Verplaatsing van het onbemande tankstation kooimanweg en herstelwerkplaats Carex op het tramplein

Waarom verhuizen?

Het gebied Kooimanweg tussen Albert Hein en de Where is op dit moment volledig ontruimd voor woningbouw, hier stond het onbemande tankstation Carex op het tramplein is van dezelfde eigenaar, in overleg met de eigenaar is de gemeente op zoek gegaan naar een nieuwe locatie een deel van de verharde ruimte bij Mc Donald.
lees verder.....

Aandacht en hulp voor armoede  

Alweer een nieuw jaar wij staan weer bol van de goede wensen en goede voornemens.
Ook mogen we de aandacht voor de vele onder ons die hele moeilijke tijden moeten doormaken niet laten verslappen.
Lees verder....

Gouden Purmerender uitgereikt

Gouden Purmerend voor de Hospices in Purmerend en Beemster De Gouden Purmerender is een waardering voor instellingen of personen die zich op bijzondere wijze inzetten voor...

Nieuwsbrief Vervoersregio Amsterdam

Rijksregeling en bijdrage Vervoersregio


Zoals bekend loopt het gebruik van het OV nog steeds achter op de periode van die van voor Covid19. Om nog verdere afschaling in 2022 te voorkomen, heeft het Rijk middels de BVOV regeling (beschikbaarheids-vergoeding regionale OV-concessies) financieel bijgesprongen.

Nieuwjaarswens

Ouderenpartij AOV Purmerend-Beemster Wenst u een Gezond en Voorspoedig 2023

Laatste berichten