Een en ander blijkt uit de voornemens en voorstellen van de Algemene Ouderenpartij. Zij willen niets liever dan een Knarrenhof en een goed werkend en bereikbaar gezondheidscentrum.

Een Knarrerhof is een woongemeenschap waar ouderen zelf bepalen hoe ze willen wonen en onder welke omstandigheden. Dat kan bijvoorbeeld gaan over de indeling van het gebouw, maar ook over de tuin.

Gemeenschap

De bedoeling is om ouderen binnen deze gemeenschap het gevoel te geven nog zelfstandig te wonen. Dat kan volgens Harry Rotgans perfect in het oude stadhuis in de Middenbeemster. Het gebouw staat al jaren leeg en zou bij uitstek geschikt zijn.

Ook wil het AOV werk maken van een goed bereikbaar gezondheidscentrum. Alles bij elkaar net als in Purmerend in de wijk Purmer-Noord. Daar zitten de apotheek, de fysiotherapeut en de dokteren bij elkaar in een modern gebouw. Goed bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid .

“Dat moet er zeker komen voor de Beemster”, zegt een positieve Rotgans. De komende verkiezingen kunnen mensen zelf kiezen in wie zij vertrouwen hebben voor de komende vier jaar. Het AOV Purmerend Beemster zal niet teleurstellen.

Rotgans is er met zijn ploeg nu al klaar voor. Wij staan te popelen om aan de slag te gaan en het vertrouwen van de kiezers om te zetten in daden.