Muziek laat je emoties voelen, en wilt dit delen met anderen. Je afkomst – geaardheid en leeftijd maakt dan ook niets meer uit.

Muziek is van alle mensen en van alle (leef)tijden. AOV Purmerend-Beemster ziet het belang hiervan in.

Daarom de noodzaak tot volwaardige “muziek & cultuur” podiums

Muziek speelt een belangrijke rol in ons leven.

In onze samenleving is muziek en cultuur van groot belang, dat verbindt mensen. Onze poppodia en theaters vervullen daarom een grote rol.

Muziek brengt ons altijd terug naar gedachten uit het verleden, maar schept ook een toekomstverwachting.

Relatie

Verbinding is de energie die bestaat tussen mensen wanneer zij zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen, kunnen geven en ontvangen zonder oordeel en steun en kracht ontlenen aan de relatie. (Tekst Brené Brown)

De tekst gaat onder de video verder.

 

 

En mooier kunnen wij het niet omschrijven. Het AOV onderschrijft die gedachte en probeert daar waar mogelijk het cultuur aspect hoog te waarderen.

Om een breed scala van muziek, dans en theater aan te bieden, zijn investeringen nodig. De verbouwing en uitbreiding van theater de Purmaryn en de P3 zijn noodzakelijk.

Verslappen

Willen wij onze inwoners het vermaak bieden waar zij recht op hebben. Dan mogen wij niet verslappen en onze drang naar vermaak mogelijk te maken.

In het weekeind en toneelvoorstelling bezoeken, is de ultieme gelegenheid andere te leren kennen.

Datzelfde geldt voor een popconcert in de P3 of het Leeghwaterpark in de openlucht. Mensen willen ontspannen en dat kan heel goed met poppodia en cultuur.