Purmerend/Beemster – Het AOV pakt de koe bij de horens en start de verkiezingsstrijd.

Zaterdag 25 Juli was het zover. Het AOV Purmerend-Beemster presenteerde hun verkiezingsprogramma aan het grotere publiek. Plaats van handeling, Van der Valk aan de Purmerenderweg, Zuidoostbeemster.

Broca media was door campagneleider Henk Grader uitgenodigd om aan deze kick off handen en voeten te doen geven. Politiek dier Ab van den Hazel, verslaggever voor Broca Media nam plaats tegenover een zeer gemotiveerde Harry Rotgans. Beide heren weten van wanten en toonde in dit gesprek veel respect voor elkaar.

Geborgenheid

Van den Hazel was goed voorbereid en voelde een zeer ervaren Rotgans aan de gevoelige tand. Spil is dit gesprek waren onderwerpen uit het verkiezingsprogramma voor 2021. De stelling is duidelijk, het AOV wil mensen de geborgenheid geven waar velen naar op zoek zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=BaJfw9jGAIs

Politiek moet niet ver van de burgen afstaan, dat geeft alleen maar onbegrip en frictie. Zo moeten bestuurders de wil van de kiezers volgen en ook na de verkiezingen die wil ten uitvoer brengen.

Ouderen

Harry Rotgans is duidelijk, “wij zijn de enige ouderen partij voor Purmerend en Beemster.” Het AOV weet waar ouderen behoefte aan hebben en vertegenwoordigen hen al jaren. De steeds groter wordende groep ouderen zal ook de komende verkiezingen meer plaats nemen in een samenleving zoals het AOV Purmerend-Beemster die voor ogen heeft.

Onderwerpen als: huisvesting, veiligheid en openbaarvervoer passeerde de revue. De komende maanden blijft Van den Hazel de vinger aan de politieke pols houden.

Wij gaan voor een goede campagne, wij zien de komende verkiezing op 24 november met vertrouwen tegemoet. STEM VOORAL LOKAAL

Henk Grader

Ouderenpartij AOV Purmerend-Beemster