Kees Denneman

Mijn naam is Kees Denneman, ik ben in 1947 in Amsterdam geboren en samen met mijn vrouw in 1972 in Purmerend komen wonen. We hebben twee kinderen en zijn opa en oma van drie kleinkinderen.

Voorafgaand aan mijn pensionering ben ik de laatste 30 jaar van mijn werkzame leven schade-expert geweest bij de afdeling ‘Claim en Verhaal’ bij het Gemeentelijk Verzekeringsbedrijf van Amsterdam (VGA-Verzekeringen).

Door mijn helaas te vroeg overleden schoonzuster Carla de Vroome-Wulder, de drijvende kracht achter de toen nog lokale afdeling van de landelijke politieke partij AOV, ben ik in 2002 lid geworden van deze partij en in 2004 voorzitter Dagelijks Bestuur.

Van 2003 tot aan de opheffing van de landelijke partij AOV d.d. 26 maart 2004 interim-voorzitter van de landelijke partij AOV.

Met een paar korte onderbrekingen als vicevoorzitter heb ik de functie van voorzitter van de lokale afdeling van het AOV en de verzelfstandigde lokale partij ‘AOV’/Ouderenpartij AOV Purmerend’ tot 2018 bekleed.

Sinds mijn aftreden als voorzitter beheer ik de website van de Ouderenpartij AOV Purmerend en assisteer ik de fractie. Sinds 1 juni 2019 ben ik secretaris van de Ouderenpartij AOV Purmerend.

Kees Denneman
Secretaris / fractieassistent

06 504 33 471

kdenneman@xs4all.nl