Wie helpt de bewoners van Heel Europa in het zadel van een elektrische duofiets ?

Heel Europa is een wooncomplex in de wijk Weidevenne, direct naast het centrum van Purmerend.
In Heel Europa heeft de SWPZ (Stichting Wonen en Zorg Purmerend) drie groepswoningen met 6 bewoners per groepswoning. Twee woningen voor mensen met een vorm van dementie en één woning is ingericht voor mensen met lichamelijke beperkingen.

Zo’n bijzondere locatie met zorgzame medewerkers en vrijwilligers die heel erg hun best doen, om het “normale” leven zo veel mogelijk door te laten gaan. Ook hier zijn natuurlijk niet voldoende middelen om “speciale” zaken aan te schaffen. Is een fiets speciaal? Ja voor deze mensen wel. De topper die mee fietst is er wel (hoe bijzonder is dat?). Een duo of rolstoelfiets is een wens van de bewoners en verzorgers. Zullen wij dan samen zorgen voor de fiets? Hoe makkelijk kan het zijn.

Niet alleen de bewoners van woongroep 57, maar ook voor de andere 12 bewoners zou dit fantastisch zijn.

Wie helpt woongroep Heel Europa op de fiets? Voor dit doel is er speciaal een bankrekening geopend waar een donatie op gedaan kan worden.

Een aantal Purmerendse ondernemers hebben al toezeggingen gedaan voor een bijdrage of willen een actie verbinden aan dit mooie doel. Wie helpt deze lieve mensen op de fiets? Dat kan door contact op te nemen met Marie Louise (tel. 06-229 96 479) van of het secretariaat van de SWZP, Wolthuissingel 1, 1441 DN Purmerend. Mailadres info@swpz.nl. Telefoon Heel Europa: 0299-41 23 45

Lody en Rob van woongroep 57 hebben inmiddels ten behoeve van de aanschaf van een elektrische duofiets van onze ‘Ouderenpartij AOV Purmerend’ een cheque in ontvangst mogen nemen t.w.v. € 350,00.